Folktribunalen

en pod från Folktribunalens Altare | 146 avsnitt

Siriussupportrarna Eskil Höglund och Viktor Tullgren försöker i denna podd besvara de små och stora frågorna om, och kring, Sirius Fotboll. Genom att bjuda in gäster, såväl andra supportrar, spelare och ledare samt andra aktörer inom och runt Sirius så försöker de ta reda på det vi alla undrar kring vårt blåsvarta lag.

143. Bärsa ut sig totalt

Valborgshelgen med tillhörande match pratas ner. Ämnen som berörs är framförallt den eventuellt inkastade handduken, att vi inte kan värva stjärnor och risken att bland ihop våra spelare. Det återkommande temat om den offensiva uddlösheten tas upp, absurditeten kring att ha en av allsvenskan yngsta startelva men samtidigt ha en parodisk skadelista men också glädjen att en blåsvart allsvensk debutant född 2005 är bäst (?) på plan!

Röster i avsnittet Eskil Höglund, Viktor Tullgren, Tryggve Pederby och Kjällman.

Tue, 02 May 2023 17:42:48 GMT

142. Uppsala är blåsvart

Lägg er ner på divanen, drick ett glas vatten och låt Folktribunalen klappa dig på pannan och säga "allt kommer att bli bra". Podden är tillbaka med Joel Sörsäter som gäst och försöker välja glädjen och agera terapeut efter helgens svaga insats. Känslan av att förlora på ett visst sätt, att inte kunna frossa i motståndarpoddar och om glädjen kring Palermo-Özkan. Dessutom om publikutveckling, att ha en felbyggd trupp och alla till Solna den 29/4!

Röster i avsnittet: Eskil Höglund, Viktor Tullgren och Joel Sörsäter.

Mon, 24 Apr 2023 17:18:07 GMT

141. Två sidor av myntet

Första delen av avsnittet avhandlar damernas historiska premiär. Det blir bland annat röster från supportrar, spelare och tränare om känslan kring premiären och om vinsten med 4-0. Men även prat om stoltheten och glädjen man kände över att vara på plats i söndags. Andra delen av avsnittet pratar om uddlösheten och uppgivenheten i Varberg, men också styrkan att få med sig poäng och känslan av att man borde ha vunnit. Det blir även prat om underlag, anpassning och den nya och gamla Jamie Roche!

Swisha strejkkasan, 123 699 29 52 – Swisha Tifokassan, 123 534 73 31 – Swisha Bortaresefonden, 123 231 43 42.

Röster i avsnittet: Eskil Höglund, Viktor Tullgren och folk från Ragusa samt Johannesbäcks konstgräs.

Tue, 18 Apr 2023 21:56:03 GMT

140. Hemmapremiären

En dag att överleva, en dag att fira, en dag att känna både och. Hemmapremiären väcker olika känslor hos podden, men dagen efter så är känslan att man är stolt över det blåsvarta insatsen på plan och läktaren. Det sprids en lätt optimism kring att det här laget redan nu ser bra ut och att utvecklingskurvan pekar uppåt. Samtidigt finns det fortfarande oro kring Sirius anno 2023 och framförallt uddlösheten i sista tredjedelen. Det delas även ut en grinig och rejäl (konstruktiv?) känga mot lokaljournalistiken, Åke hyllas och hemmapremiären pratas ned. Glöm inte heller bort damernas premiär i division 5 söndagen den 16/4 kl 16:00 på Johannesbäcksskolans konstgräs.

Röster i avsnittet: Viktor Tullgren, Eskil Höglund och Tryggve Pederby

Foto: @BromansFoto

Mon, 10 Apr 2023 16:53:27 GMT

139. KULAN I LUFTEN!

I och med att den första allsvenska poängen är bärgad och att kulan är i luften så känner podden hur peppen och hypen kring Sirius trots allt är tillbaka, och den är total! Känslan att vi trots allt kommer vara med och tävla på riktigt i Allsvenskan även denna säsong och att denna trupp besitter en otrolig utvecklingspotential gör att man vågar tro på 2023. Det pratas även om krysset med mersmak, superettanpremiären 2016 och Eskils tågresa ner till Östergötland.

Röster i avsnittet: Viktor Tullgren och Eskil Höglund.

Mon, 03 Apr 2023 19:58:59 GMT

138. Inför allsvenskan 2023

Framåtlutade, lojala och snarstuckna podcasten Folktribunalen är tillbaka för ett cirka 90 minuters långt uppsnack om den allsvenska säsongen 2023 och vad man tror om Sirius chanser och möjligheter. Som oberoende expert och sakkunnig är Jonatan Pinheiro Diamant med som gäst, samt att Siriussupportern Johann Bernövall gästar för att prata om skillnaden mellan 2016 och 2023. Dessutom pratar vi kring kampen om stjärnan, Marcus Wulcan och att kulan snart är i luften!

Gå med i vår fantasyliga, koden är y010pj.

Röster i avsnittet: Eskil Höglund, Viktor Tullgren, Johann Bernövall och Jonatan Pinheiro Diamant.

Thu, 30 Mar 2023 23:11:00 GMT

137. Fontanellpsyket

Med oss för att få svar på om poddens ”facts care about our feelings” har vi med oss den blåsvarta fotbollsanalytikern Jesper Haglöf från Playmaker AI. Det blir prat om tappet på Strandvallens C-plan och vad som egentligen hände. Jesper bjuder även på en rejäl lista av potentiella nyförvärv. Dessutom Kakservice Cup, ”welcome home baby” och Alejandro Díaz Liceága!

Röster i avsnittet: Eskil Höglund, Viktor Tullgren och Jesper Haglöf. 

Tue, 07 Mar 2023 19:58:31 GMT

136. ”Ditt ljus i den blåsvarta dimman”

Hur stora växlar kan man dra av 8 mål på 2 matcher mot division 1-motstånd? Hur många kilometer är det egentligen mellan Domnarsvallen och Studenternas? Hur tar man sig till Hällevik? Allt detta och mycket mer besvaras när podden gästas av Tryggve Pederby för att pratat om Sirius vinst i lördags och peppen man känner kring Sirius i detta nu. Dessutom lägger Eskil pussel och vi pratar frikyrkor samt fotbollens roll i samhället.   

Röster i avsnittet: Eskil Höglund, Tryggve Pederby och Viktor Tullgren

Mon, 27 Feb 2023 21:17:05 GMT

135. Fem vinster från en titel!

Årets första tävlingsmatch är avklarad och podden diskuterar den planenliga segern mot Oskarshamn. Det pratas om resan ner till Småland, ”Sirius sämsta match nånsin” och vilka förväntningar samt känslor man ska ha kring svenska cupen. Dessutom blir det prat om varför den här matchen inte betyder någonting, känslan att Sirius mår bra samt frisparksvarianter vi minns. 

Röster i avsnittet: Eskil Höglund och Viktor Tullgren

Mon, 20 Feb 2023 20:16:45 GMT

134. ”Vi vill vinna”

För att känna på pulsen kring Sirius och känslan inför cupen tar podden in pessimisten Axel Vinter Persson och optimisten Jonatan Pinheiro Diamant för att prata ”stiltje season”, det nya spelsättet och vilken klubb som Johan Andersson numera tillhör. Dessutom pratas det om akademins resa till Nederländernas och vi kommer fram till att fotboll går ut på att göra mål samt att vi alla vill vinna!

Röster i avsnittet: Axel Vinter Persson, Jonatan Pinheiro Diamant, Eskil Höglund och Viktor Tullgren

Thu, 16 Feb 2023 16:45:10 GMT

133. Christer Mattiasson och Henrik Åhnstrand

Tillsammans med nya huvudtränaren Christer Mattiasson och assisterande tränaren Henrik Åhnstrand diskuteras den första tiden i Sirius, vad man kan förvänta sig under säsongen och att bygga en tydlig identitet.Men även vad som lockar med Sirius, gemensamma fotbollsvärderingar och hur Joel Cedergren är som människa! 

Röster i avsnittet. Eskil Höglund, Viktor Tullgren, Christer Mattiasson och Henrik Åhnstrand. 

Wed, 15 Feb 2023 16:48:35 GMT

132. Allt om årsmötet, medlemsdemokratin och 51%-regeln med Tryggve Pederby

Tisdagen den 14e mars kl 18 är det dags för Sirius (fotbolls) årsmöte, och gästar podden gör experten på årsmöten, Tryggve Pederby. Vi går igenom vad som händer på ett årsmöte, varför man ska gå på ett årsmöte och vad man behöver veta inför ett årsmöte. 

Bli medlem i Sirius senast den 31/1 för att ha rösträtt, och lämna in dina motioner senast den 21/2. Medlem blir du på Sirius hemsida. Länge leven medlemsdemokratin! 

Röster i avsnittet: Viktor Tullgren och Tryggve Pederby

Wed, 25 Jan 2023 18:39:04 GMT

131. Träningspremiären

Fotbollssäsongen 2023 är igång, och podden likaså. Tillsammans med ”the guys who made Blåsvarta Baksmällan”, Tryggve och andra blåsvarta supportar på Studenternas huvudläktare under träningspremiären försöker avsnitt 131 ta igenom känslorna man har för en ny säsong. Det blir även prat om äldre män som åker tåg, våra nya tränare och alla våra yttrar. Folktribunalen, ditt ljus i den blåsvarta dimman!

Röster i avsnittet: Eskil Höglund, Viktor Tullgren, Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Tommy Tornberg, Tryggve Pederby och röster från läktarn. 

Thu, 12 Jan 2023 20:18:26 GMT

130. JULSPECIAL 2022

Siriusexperten, journalisten och åttondelsportugisen Jonatan Pinheiro Diamant gästar poddens lilla julspecial för att prata om året som varit, men framförallt om året som vi snart går in i, 2023. Det bjuds på julklappar, julrim och Karl ”Kallé” Anka samt våra tankar om Kitten/Mattigol/Papperskorgen. Dessutom blir det prat om den satta startelvan, vilka ska starta och vilken landslagsspelare som Sirius eventuellt var nära att värva 2020!

För att ha en chans att vinna en #22-tröja ska du antingen retweeta inlägget på Twitter, eller dela på Instagram. Tävlingen pågår tills 31/12 kl 23:59.

Medverkar i avsnittet gör Eskil Höglund, Viktor Tullgren och Jonatan Pinheiro Diamant.

 

Sat, 24 Dec 2022 08:30:24 GMT

129. The Great Big Mash Up!

”Vi är elfte bäst i Sverige!”. Vad är det som händer? Jo, unga och virila Folktribunalen slår sina påsar ihop med vård i livets slutskede-killarna i Blåsvarta Baksmällan för att ge er den ultimata sammanfattningen av Sirius säsong 2022. Dessutom: livet i ekorrhjulet, att våga bada i pengar, tre aper, värvningsstrategier, ”Kitten och den okände”, läktarsäsongen, ”Tjallevallen”, Tommys holländska värvningar, bäst/sämst och Sirius identitet inför ett ovisst 2023.

Det här blir säsongens sista avsnitt och vi går nu på vinterledighet. Ses 2023! 

Fri, 18 Nov 2022 13:52:56 GMT

128. Karl ”Matte” Larson

Kalle gästar podden för att prata ner sina 11 säsonger och över 250 matcher i Sirius. Vi pratar mycket om hans sista match och tid i blåsvart, rädslan att bli ihågkommen som den som missade två straffar i rad och om sina (allsvenska) år i Sirius. Dessutom blir det prat om uteblivna övergångar, topp 3-bonusar och rollen som kulturbärare. Sist men inte minst: Snerikes nedre och vad Johan Eiswohld gör idag!

Tue, 15 Nov 2022 21:34:34 GMT

127. Finns bara en Kalle Larson!

Vi öser kärlek över Karl ”Matte” Larson, linjedomaren och den välregisserade andra halvleken i en match vars resultat INGEN kommer att komma ihåg i framtiden. Podden gästas även av Arvid som under 2022 gjort en perfect season och berättar om den sämsta, bästa och mest medelmåttiga bortasektionen i Allsvenskan. Dessutom Värnamo hemma revisited, Ian Hellborg samt farväl och adjö till alla som tar farväl! 

Podden tar inte farväl för denna säsong än, utan vi kommer släppa några fler avsnitt framöver, håll utkik. 

Tack alla blåsvarta för denna säsong, tack alla som har lyssnat och tack alla som bryr sig om den här klubben. Kalle Larson 4ever!

Swisha tifokassan, 123 534 7331 

Mon, 07 Nov 2022 22:54:30 GMT

126. Edis vänner

Vi gästas av Olle Foucard som pratar om en söndagsutflykt till Sundsvall, bar övis och en välregisserad match. Dessutom pratar vi om vem som tränar Sirius 2023 samt Kalle fucking Larson! 

Mon, 31 Oct 2022 18:53:15 GMT

125. Vamos boys

Efter en helg av tifomålande, kvalångest och livspussleri är podden tillbaka med Tryggve Pederby som gäst för att prata om matcherna mot Hammarby och Kalmar. Ett spelsystem som håller tätt men ger osäkerhet inför framtiden och att vi har fem raka utan förlust diskuteras också. Dessutom, behåll Tim, den blåsvarta läktaren och alla till Sundsvall!

Tue, 25 Oct 2022 19:21:59 GMT

124. NOLLSTÄLLD!

Efter över 60 dagars väntan fick vi äntligen uppleva en allsvensk seger igen, en viktig sådan. Podden gästas av Axel Johansson som berättar om sina intryck från matchen och berättar om hur Odense är som stad (svar, tråkig). Om en magisk lördagsmatch där vi äntligen har medstuds,  om en magisk Tommi Vaiho, och sist men inte minst frågar vi oss själva ”är det klart nu?”. 

Mon, 17 Oct 2022 19:26:19 GMT

123. Världens mest avlånga stad

Antiklimax, sushi med en sjunolla i Karlskoga samt arenornas KatjaKaj och BenteBent är tre ämnen som alla avhandlas i avsnittet om helgens kryss i Värmland. En match där vi slår rekord, möjligtvis tar ett steg framåt och framförallt håller nollan. Det blir också prat om ovissheten inför de fem sista matcherna samt om den eventuellt delikata situationen i vår backlinje. Sist men inte minst, ”men från Peking hörs det inget!”. 

Mon, 10 Oct 2022 19:57:43 GMT

122. Vår nummer 6

Tillsammans med Siriussupportern och musikern Joel Sörsäter försöker podden bestämma sig om vi väljer deppen, eller päppen efter krysset i söndags. En match med ett mentalt viktigt resultat, och även en känsla att man kan våga hoppas och tro på laget igen. Vi försöker även sätta punkt på debatten som varit kring supporterkultur, om en marsch som gav poäng och uppsnack inför lördagens viktiga bortamatch, åk med!

Mon, 03 Oct 2022 19:33:24 GMT

121. En diskussion kring Uppsalas lokaljournalistik

Det som skulle bli en lugn Siriusvecka blev tvärtom. Podden försöker sammanfatta kritiken kring UNTs publicering av artikelserien, och ställer sig frågan varför en inaktuell polis, en sittplatspräst och en journalist får skriva om Arkens Gärde. Om tolkningsföreträden, rätten att skriva en historia om andra och ACBC!

Läs även gärna Tryggve Pederbys tankar , https://blasvartarepubliken.wordpress.com/2022/09/21/ett-halvoppet-brev-till-unt/

Wed, 28 Sep 2022 15:58:14 GMT

120. Tempofattigt, chanslöst och tröttkört

Podden försöker greppa efter de halmstrån av glädje som finns efter femte raka torsken. Känslan av att vi inte tar en endaste poäng den här säsongen och hur vi ska vända på den negativa trenden diskuteras. Dessutom om misärbingot, lediga tränare och om att hålla hoppet uppe!

Mon, 19 Sep 2022 20:23:24 GMT

119. Vändkors, konstgräs och kiosker med Stefan Wittberg

Med tanke på den senaste tidens diskussioner kring underlaget på Studan så har podden bjudit in Studenternas affärsområdeschef Stefan Wittberg för att prata om eventuellt underlagsbyte, om köer till kiosker och även om varför vändkorsen kan snuva oss på drömmen om Europaspel i Uppsala 2027. Det blir även snack om hur det går för den nybyggda arenan, vad som är kvar att göras och vi tar upp era frågor! 

Thu, 15 Sep 2022 19:29:05 GMT

118. Upplev känslan på plats

VI har gjort mål, vi gör enligt Bäckström en av de bästa halvlekarna i år, välj glädjen nu! En match där maximal utdelning möter minimal utdelning, där försvar är bästa anfall och om att ”visa hjärta”. Det blir också diskussioner om politik, var plockar vi poängen och om en säsong som gått i stå.

Sun, 11 Sep 2022 17:21:21 GMT

117. Den blåsvarta baksmällan…

Eskil och Viktor slår fast att vi efter den rejäla festen som var vinsten mot MFF befinner oss i en rejäl baksmälla, en blåsvart sådan. Men som vi alla vet så tar man sig till slut ur den, och festar på igen! Det blir även prat om avancemanget i cupen, att Brand gnuggarna händerna och en rejäl skopa kritik riktas mot Uppsalapubliken och krögare. Dessutom om 15 minuter med Amy Diamond i Härnösand, vem som är den stora frälsaren och blås av säsongen! 

Mon, 05 Sep 2022 20:07:35 GMT

116 ”Det var kul”

En upplevde matchen från långsidan, en upplevde matchen med ryggen emot plan och en upplevde matchen med ett tätt kastnät framför ögonen. Av förståeliga skäl försöker vi inte gotta ner oss allt för mycket i söndagens match, men det blir ändå prat om måltorkan och varför det känns så uppgivet. Hur mycket har vi fastnat i mittens rike, och vilka vill vi se starta cupmatchen på torsdag? Vår gäst Stellan Stål slår tillsammans med Viktor ett slag för bortaresor, och ger även en förklaring till soffan på ståplats. Dessutom, vem där? 

Tue, 30 Aug 2022 18:34:43 GMT

115. Blåsvart supporterkultur och tifoverksamhet!

Måndagens match bjöd på en otrolig inramning och fina läktararrangemang, för att prata mer kring det och om den utveckling som Siriusläktaren har tagit pratar vi med Kalle och Calle från Vännerna Uppsala respektive ACM. Det blir diskussioner kring pyroteknik, den nya supporterkulturen och hur vi tillsammans tar nästa steg på läktaren. Sist men inte minst resonerar vi kring att vi alla är blåsvarta som vill stötta Sirius, och på vår läktare ska det finnas plats för alla former av supportar.  

Swisha Vännerna Uppsalas tifokassa (1235347331) alla bidrag går enbart till tifomaterial och inte till pyroteknik. 

Tue, 23 Aug 2022 19:37:41 GMT

EXTRAAVSNITT! Gästrike-derby och cupmotstånd.

Podden tar sig norrut för att tillsammans med Johann Bernövall och Jonatan Pinheiro Diamant scouta det kommande motståndarlaget för Sirius i svenska cupen, Sandvikens IF Samtidigt passar vi på att dricka öl, njuta som neutrala åskådare och få uppleva ett fantastiskt derby mellan Gefle-Sandviken i Division 1 norra. Dessutom pratar vi om framtiden för matchvinnaren Antonio Yakoub och vår andra utlåning till Gästrikland, Hannes Sveijer, samt Carrickläktaren. 

Sun, 21 Aug 2022 10:07:11 GMT

114. De höga topparna, och de låga dalarna

Eskil berättar om sitt möte med Henrik Brandao Jönsson, men även om sin upplevelse av matchen på plats. Viktor har sin syn på matchen med två helt olika halvlekar, men landar ändå i att välja glädjen! Det blir också en diskussion kring det absurda blåsvarta silly season-året 2022 och om varför allt känns lugnt. 

Mon, 15 Aug 2022 20:05:45 GMT

113. ”Vi är pengarna-tillbaka bra!”

Dagen efter den oväntade segern mot Malmö så sitter Viktor, Eskil och Oskar Bernövall på Palermo för att gå igenom matchdagen. Alla är överens om att det var en av de roligaste matchdagarna på länge, mycket tack vare marschen och den höga toppen som var söndagens insats på plan! Det blir dessutom prat om Spurts hemlighet, quiz om Helsingborg och en avstickare till New York för lära oss om Eskils många lager. 

(Foto: Aron Broman)

Mon, 08 Aug 2022 13:46:44 GMT

112. Han joggar

Eskil rasar mot Sirius usla insats i söndags, och Viktor har grävt i industrisemesterns publiksiffror. Det blir även en diskussion om offensiven, mittfältet och defensiven, vad gick fel? Hur illa är det här poängtappet, och vem är egentligen gladast?  

Mon, 01 Aug 2022 19:52:49 GMT

111. Halvårssummering, nyförvärv och scouting med Adrian Von Heijne

Först halvan av säsongen är färdigspelad, och därför gästas vi av ”Scout-Adrian” som hjälper till att summera de första 15 omgångarna. Det blir även en genomgång av sommarens nyförvärv (hittills), hur Sirius jobbar med scouting och dataanalys, och till sist om Moses Ogbu! 

Tue, 26 Jul 2022 11:04:30 GMT

110. Dataanalys och xG med Jesper Haglöf

Vi gästas av Jesper Haglöf från Playmaker AI, och vi börjar först med att diskutera de olika nya moderna måtten och begreppen som hörs i samband med statistik och analys av fotbollsmatcher. Sedan försöker vi bena ut vad man kan göra med statistiken, och vad det faktiskt säger. Sist men inte minst avslutas avsnittet med att gå igenom Sirius, och olika blåsvarta spelares säsong 2022 sett utifrån statistiken! Och ja, vi kommer självklart gå igenom Kalle Larsons ”spiders” mellan 2016-2022. Alla spiders finns som bildstöd på våra sociala medier.

Thu, 21 Jul 2022 07:45:27 GMT

109. Bjarnakungens Ö

Viktor är äntligen tillbaka på svensk mark, och berättar om hur han upplevde säsongens första allsvenska match på plats. Det blir en diskussion om känslan av att det var en nästintill kassaskåpssäker trepoängare, Stensson debut och om dängor. Dessutom pratar podden om silly season och publiksiffror. I Eskils frånvaro gästas podden av Axel Vinter Persson! 

Mon, 18 Jul 2022 19:04:13 GMT

108. Mäktiga Kalle Larsson

I veckan gästas podden av Tommy Tornberg, vi pratar om 1-1 matchen mot Kalmar, hyllar Kalle Larsson och pratar vem han är i Sirius. Vi snackar även om Johan Karlssons svek och mercaton

Tue, 12 Jul 2022 21:11:21 GMT

107. Shakiras kille

I veckans avsnitt pratar vi ner matchen mot Pekning. Vi processar fortsatt traumat som är 2018 och att träffa en smålänning på Highlander Inn 

Wed, 06 Jul 2022 11:16:36 GMT

106. Captain America, bu på han

I veckans avsnitt gästas podden av Johann Bernövall, vi pratar om förlusten mot Göteborg, silly season och det blir en hel del stickspår

Tue, 28 Jun 2022 20:13:10 GMT

105. Vårsäsongen

Podden summerar vårsäsongen, vad har varit flip och flop både när det kommer till matcher och spelare. Det blir även lite silly och vad spelarna gör på sin semester.

Tue, 31 May 2022 21:47:07 GMT

104. Patriks olika släktband

I veckans avsnitt pratar Eskil och Viktor ner vinsten mot AIK, Eskil kommer ut som medelklass och Patriks bror/systerson.

Mon, 23 May 2022 22:18:07 GMT

103. Knyta handen i fickan

I veckans avsnitt pratar vi ner vinsten mot Elfsborg, om vi verkligen är naiva och så blir det silly silly silly.

Tue, 17 May 2022 21:05:32 GMT

102. Tony Adams hade blivit bjuden

I veckans avsnitt gästar Axel Vinter Persson, vi pratar om den fantastiska vinsten mot Varberg, hyllar Jamie och pratar om Koakous födelsedagsfest.

Mon, 09 May 2022 21:22:19 GMT

101. Terapipodden

I veckans avsnitt ältas matchen mot Djurgården, vi ser vilka tränaralternativ som finns ute på marknaden och vilken spelare tar tag i det här

Thu, 05 May 2022 21:48:00 GMT

100. ”Jag känner en enorm stolthet”

I veckans podd pratar Eskil och Viktor om de två förlusterna mot Mjällby och Hammarby, Bäckströms vara eller icke vara i klubben och den mäktiga stämningen  på Arken.

Stötta Vännerna möjlighet till nya tifon: 1235347331

Tue, 26 Apr 2022 20:10:45 GMT

99. ”De tar steg hela året”

Poddens ordinarie duo är tillbaka. I veckans podd pratar vi om vinsten mot Helsingborg, vilka som egentligen ska starta och generellt vad som händer på läktaren.

Tue, 19 Apr 2022 14:01:22 GMT

98. Listor listor och åter listor

I veckans avsnitt gästar Siriusexperten Jonatan Pinheiro Diamant podden. Värnamoinsatsen avhandlas, dessutom pratar vi om våra lån och flera listor presenteras.

Wed, 13 Apr 2022 21:13:15 GMT

97. Skriet

I veckans avsnitt gästar Lars Lars Olsson, vi pratar om hela premiären, att inte vara helt nöjd, hyllar tifot och utvecklingen i Västra.

Vi har bytt feed, sök efter Folktribunalen hittar du nya avsnitt. 

Swisha Vännerna för att kunna göra nya feta tifon: 1235347331 

Tue, 05 Apr 2022 21:13:12 GMT

96. Säsongsstart 22

I veckans avsnitt pratar Bröderna Bernövall upp säsongens Sirius, det blir sedvanliga säsongstips och startelva i premiären. Dessutom historien om en vilsen göteborgare och Johann släpper en bomb.

Kod till Fantasy: ps0ffx

Thu, 31 Mar 2022 22:00:00 GMT

95. Slå på den stora trumman

I veckans avsnitt gästats podden av Niklas Romar, vi pratar om en rätt tråkig match mot Brage, värvning av Paka och Yakoub och vi pratar om Unts senaste gräv.

Thu, 31 Mar 2022 20:58:27 GMT

94. Världens längsta limo

Nytt avsnitt

Efter lite ljudstrul och låg motivation är det 94:e avsnittet ute. I veckan avsnitt gästas podden av Erik Werneman. Vi pratar om två matcher vi inte har sett och om ett årsmöte ingen av oss var på. Där hoppar Tryggve Pederby och Jonatan Pinherio Diamant in och fyller i luckorna.

Trevlig lyssning
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 23 Mar 2022 22:16:00 GMT

93. Alla känner till Agon Mehmeti

I veckans avsnitt gästas podden av Joakim Malmberg, vi pratar om matchen som hade tre ansikten, vilken spelare som ska ta ”6:an” rollen och vilka ryssvenskar som Sirius ska värva in.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 09 Mar 2022 22:30:00 GMT

92. Jag vet vad hon heter men jag kallar henne Petra

I veckans något försenade avsnitt pratar om Viktor och Eskil om Trelleborg, varför det alltid blir såhär och det moraliska i att värva en spelare från Ryssland.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Sat, 05 Mar 2022 10:49:56 GMT

91. 3 akter

Veckans podd består av tre akter. I den första akten pratar Eskil Höglund och Marcus Lindblom ner matchen mot Sylvia och diverse som har hänt i Siriusvärlden den senaste veckan. I den andra akten ringer Viktor in från Amsterdam för att prata sitt drev och i den sista akten intervjuas André Spång från Trelleborgs Allehanda om Sirius kommande motståndare Trelleborg.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 22 Feb 2022 21:25:00 GMT

90. Viktors frågor

I veckans avsnitt gästas podden återigen av Jonatan Pinheiro Diamant. Det diskuteras två matcher mot Flora, uppsnack inför cupen och vi svarar på Viktors frågor.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 16 Feb 2022 16:24:00 GMT

89. Vi är Varberg

I veckans avsnitt av Folktribunalen gästar Johann Bernövall. Vi avhandlar matchen mot Sarpsborg 08 och Johann lyfter tre positiva saker med matchen. Dessutom pratar vi värvningen Murbäck och att vi trots drömmar fortfarande är Varberg.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 08 Feb 2022 18:19:00 GMT

88. Krille DG på Pallen

I avsnitt 89 diskuteras träningsmatchen mot Hammarby. Vi om vikten av att inte slå fast något, värvningen av Kristopher Da Graca och framtida namn som kan komma in.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 31 Jan 2022 20:28:00 GMT

87. Kaos

I veckans avsnitt gästar Niklas Romar och Jonatan Pinheiro Diamant dessutom hoppar Oskar Bernövall in när Viktor hoppar ut. Matchen mot Örebro diskuteras, genomgång av de olika mittbackarna och om vi tror på Bäckström.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 26 Jan 2022 00:13:00 GMT

86. Vårens första dag!

”Vårens första dag, och jag vill va’ med”
Podden har varit på Studan och besökt 2022 års första träning. Vi pratar med Adrian von Heijne inför, olika supporterröster under och summerar sedan känslan efter årets första träning. Vi reder ut vad folk kring Sirius har för åsikter om truppen än så länge, och om förväntningar samt möjligheter för den kommande säsongen. Dessutom, kalvarna på grönbete, Peter Wahlbeck och det unga Sirius!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 12 Jan 2022 22:29:00 GMT

85. U19 och akademi med Jonathan Ederström

Podden fortsätter på temat akademin och ungdomsutveckling och gästas av U19-coachen och övergångstränaren Jonathan Ederström. Vi reder ut Jonathans roll i klubben, och vad en ”transition coach” faktiskt är. Dessutom om vad som ligger bakom U19s succésäsong förra året, samt hur man ska jobba framöver för att skapa nästa generation av Blåsvarta stjärnor.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Fri, 07 Jan 2022 09:07:10 GMT

84. Akademi och ungdomsutveckling med Conny Sveijer

Lagom till mellandagarna har vi fått oss ett långt, och väldigt trevligt samtal med Sirius utvecklingschef för akademin, Conny Sveijer. Vi hinner prata om varför den blåsvarta akademin tagit sådana stor steg framåt, hur man utvecklar spelare och hur man kombinerar mjuka och humanistiska värden i en selektiv elitsatsande miljö. Dessutom lite om sportfiske, samarbete med andra klubbar och hur unga spelare lockas till vår akademi!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 27 Dec 2021 08:00:00 GMT

83. JULSPECIAL 2021!

God jul alla blåsvarta!
Till julafton har vi tagit in mästaren på skitsnack, Tommy Tornberg. Vi dricker stark julöl, ger ut julklappar med tillhörande julrim och låter Tommy prata om sin upplevelse av världens längsta säsong. Det blir även en diskussion om det gamla Sirius, avgå-banderoller och att smockan alltid hänger i luften!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Fri, 24 Dec 2021 10:00:00 GMT

82. Den stora säsongssummeringen av 2021!

För att summera den allsvenska säsongen 2021 har podden tagit in journalisten, tillika Siriusexperten, Jonatan Pinherio Diamant! Tillsammans betygsätter vi Sirius säsong 2021, går igenom veckans nyhetssvep och får äntligen svaret på vem i podden som var bäst på att tippa Allsvenskan 2021. Dessutom tar vi oss en blick in i framtiden för att diskutera vad som kan förväntas av Sirius under 2022 och framförallt namedrop-bonanza i vilka spelare som borde värvas!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 13 Dec 2021 10:00:00 GMT

81. 2022 års Abdul Razak

Ett besök i den stora fotbollshallen i Solna avhandlas, och även lite om att se fotboll från en knackig fulstream. Det blir stora klagomål på årets mål och framförallt på Håkan Ericsons uteblivna Jerringpris 2015. Sist men inte minst diskuterar vi vår syn på CK-gate och även starten av årets silly season!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 07 Dec 2021 07:56:30 GMT

80. ALLSVENSKAN 2022 BABY!

Det är äntligen klart! Världens längsta säsong börjar närma sig sitt slut, och det som för många var världens mest nervösa måndag förvandlades till en stor fest och säkrat allsvenskt kontrakt. För att prata ner matchen har podden tagit in supportrarna Erik och Hannes. Tillsammans blir det diskussion om landslags-Sirius, spelare in och ut, men även en förklaring till Ahlins grönsvarta klädsel.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 01 Dec 2021 21:00:35 GMT

79. Blås av den här skiten nu bara

Podden har äntligen lyckats tina upp från helgens kyliga supersöndag, där Studenternas var skådeplats för kamratkrossen som kom av sig. Det blir en diskussion om känslan att återigen falla på målsnöret och inte kunna vara riktigt nöjd, men att samtidigt se ett spelsuget Sirius som har framtiden för sig. Vi pratar återigen om stoltheten över den läktarkultur som frodas på Arkens Gärde, och även en blick in i spåkulan för kommande säsongs anfallsuppsättning. Dessutom om att dubbelfucka med tumvantar och världens längsta säsong!
Bildcredd: @fotooscar.se
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 23 Nov 2021 07:01:59 GMT

78. Kastanjemän och blöta bokstäver med Marcus Klingenberg Mathisen

Podden har fått en lång pratstund med säsongens stora stjärna, Sirius danska mittbacksgeneral Marcus ”Mackan” Klingenberg Mathisen. Vi pratar bland annat om vad som krävs av Ola för att Mathisen ska skriva ett 10-årskontrakt, vad Marcus svarar om Janne Andersson ringer samt allt om den stökiga musikgruppen Suspekt! Dessutom får vi höra hur det är att spela i Sirius och om att gå från mittfältare till mittback.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Thu, 18 Nov 2021 21:03:57 GMT

77. Att slippa behöva vandra rakt ut i Östersjön

Podden är tillbaka med ALLT från helgens absurda seger. Buren på (S)trandvallen, mössincidenten och Viktors totala frånvaro av tidsuppfattning. Från 19 timmars bussresa, till en avstickare till allsvenska Värnamo och poddens eventuella jinx. Dessutom låter vi vår konstnärliga anda flöda och gör ett porträtt av en spelare i Mjällby. Se mer på vår Twitter och Instragram!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 09 Nov 2021 09:00:00 GMT

76. Hedersamma förluster och ångest

En kvalplats som närmar sig och dagar som bara blir mörkare. Säsongen börjar lida mot sitt slut, och lida gör även podden, iaf ena halvan. Eskil slår sig för bröstet om årets spaning och Viktor försöker lansera den spelare som kommer rädda Sirius i framtiden. Det blir även prat om mål i sista minuten och vad vi tycker om psykfall i svensk fotboll!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 02 Nov 2021 09:00:00 GMT

75. Klona honom som fåret Dolly

Från att ha varit frid och fröjd senast, till en molande oro idag. I dagens avsnitt försöker Eskil ta tempen på Viktors mående efter helgens torsk. Det blir prat om de fem stadierna av sorg, pressen på talanger och den eviga hotet om bottenstrid som alltid finns med. Hur orolig eller lugn kan man vara, och vem är världens sämsta bästa spelare?
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 25 Oct 2021 18:42:00 GMT

74. SÅJA!

En lättad podd har samlats för att försöka diskutera om helgens viktiga vinst, och framförallt om den fest som var läktarupplevelsen på Arkens Gärde. Om att ta 0 poäng på 7 matcher, sopsäckstifon och Ståhls pånyttfödelse! Avsnitt 74 pratar om allt från hur vår startelva egentligen var formerad, till vad som utlöste skrattattack på långsidan.
Stöd den blåsvarta läktarkulturen och swisha Vännerna Uppsala på 1235347331
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 19 Oct 2021 08:00:00 GMT

73. Allt om August Ahlin, med August Ahlin!

Podden gästas av höstens utropstecken i blåsvart, August Ahlin. Han berättar om den långa vägen från ett nedlagt division 2-lag, nekat provspel i division 3 och om att dra kundvagnar utanför Ica Maxi, till att slutligen få göra allsvensk debut. Samarbetet mellan Gusk och Sirius, samt den klassiska träningsmatchen på Johannesbäcksskolan diskuteras. Dessutom favoritlag, favoritnation och om vad man får höra från kortsidan som målvakt.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 12 Oct 2021 08:00:00 GMT

72. Berättelsen om årets längsta söndag

Berätta inte för podden om Kalmar Away. Vi har sett det. Vi har växt upp i det. Vi hatar det!
Tillsammans med Axel Vinter Persson pratar vi om Sirius säsong och söndagens match som om det vore en fest. Vilken del är det sköna kökshänget, och vilken del är att däcka på toan? Dessutom, Eskil är upprörd över hur kommunen har skött arenafrågan, och drar paralleller till sitt besök i Borås. Axel är sur över avsaknaden av en bjässe. Och Viktor är förbannad på Biltema!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 05 Oct 2021 14:28:00 GMT

71. Omgångens målvakt

NYTT AVSNITT!
Idag gästas podden av en Sirius-expert på Expressen, och även av en som upplevde matchen på plats igår. Krysset som kändes som en vinst, Ahlins höst och varför vi inte kommer kunna vinna mot något lag är några av avsnittets ämnen. Det bjuds även på sång när podden försöker skalda ramsa till Kouakou.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 29 Sep 2021 06:00:00 GMT

70. Flaggförbud, villkorstrappan och supporterkultur med SLO-Affe

NYTT AVSNITT!
Aldrig har väl en match handlat så lite om själva matchen. Idag är Sirius ena SLO, Affe Piran, inbjuden för att försöka förklara och reda ut allt som hänt på sistone. Vad är villkorstrappan, beslutet bakom flaggförbud och vad rollen som SLO innebär. Dessutom om den sanslösa polisinsatsen mot Degerfors och vem som är ingenjören bakom Spurt!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Fri, 24 Sep 2021 07:00:00 GMT

69. Kaffe kaka, tredje raka

NYTT AVSNITT!
I veckans avsnitt gästas podden av Erik Karlsson där vi pratar om att vinna tredje matchen i rad. Det blir en diskussion om ”plastamög”, gräs och Discoverys otydliga statistik. Dessutom ger vi kärlek till Patrick, Christian och Adam samt avslöjar sanningen bakom Psycho-Tims nya frisyr!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 20 Sep 2021 20:20:00 GMT

68. 1000 kramar

NYTT AVSNITT!
Oron inför den mest uppenbara förlusten denna säsong visade sig vara helt obefogad. Podden har en lång diskussion om hur stabilt, tryggt och kul det är att se Sirius nu. Vi besöks av en förstagångsbesökare och går igenom alla utgående kontrakt i dagens trupp. Dessutom, vem drömmer om vem, omgångens målvakt och en blöt skjorta om dagen…
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 15 Sep 2021 09:38:00 GMT

67. Vuxna män gör saker tillsammans

NYTT AVSNITT!
En matchfri vecka har fyllts av borttappade nycklar, lärlingskontrakt och ångest inför helgens match. Tillsammans med Johann Bernövall går vi igenom känslorna efter halva säsongen, kopplingen mellan Sirius och Palermo och mycket mycket mer. Dessutom Dif-Boas hämnd, Colley-update och låt GUSK vara GUSK!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 07 Sep 2021 11:00:00 GMT

66. Djuuudas

NYTT AVSNITT!
Äntligen 3 poäng! Podden summerar känslorna kring, under och efter matchen tillsammans med Arvid, veckans gäst. Det blir en hel del prat om rättvisan i vinsten, hur viktig den här vinsten är och vem som är störst Djuuudas. Den solida defensiven, det stundande uppehållet och blåvittshoppen avhandlas också.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 31 Aug 2021 12:00:00 GMT

65. Superettan och Europa Conference Leauge, här kommer Sirius!

NYTT AVSNITT!
Vi är tillbaka efter veckans vinst i cupen, och veckans bleka insats mot ÖSK. Eskil är övertygad om att det blir spel i Superettan nästa säsong, och Viktor tror på Europaspel tack vare cupen. Podden försöker sätta ord på varför det ser ut som det gör, vad som behöver förändras och sina åsikter om Dennis Widgren. Dessutom, rapporter från buss 1 och buss 2, samt prat om Bobby!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 23 Aug 2021 22:00:00 GMT

64. ”Jag sträckte magen när jag skrek på han”

NYTT AVSNITT!
En negativ Viktor och en positiv Eskil har med sig Olle Foucard som gäst i veckans avsnitt. Det innehåller bland annat en hyllning till Sirius och Arkens Gärdes 89 minuter, frustration över att återigen förlora efter ett sent mål och det bitterljuva i att spela bra men ändå vara dåliga. Dessutom, ”Ballroom Blitz”, känslan efter halva säsongen och våra startelvor i veckans cupmatch.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 18 Aug 2021 10:51:32 GMT

63. Enough is enough

NYTT AVSNITT!
I veckans avsnitt plockar Viktor och Eskil upp tråden angående polisens agerade att orosanmäla ungdomar på Arkens Gärde. Vi pratar dessutom om krysset mot Varberg, hur framtiden ser ut för våra anfallare och att enough is enough!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 11 Aug 2021 10:00:00 GMT

62. ”Det finns inga veganer på Listerlandet”

I veckans avsnitt pratar en mer positiv Eskil och en mer negativ Viktor om förlusten mot Örebro. Vi pratar dessutom om hur vi ska vinna över Varberg, om vi har sett August Ahlin eller inte och om den växande frustrationen vi har över polisens agerande.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Fri, 06 Aug 2021 08:27:21 GMT

61. Världens bästa Karlsson

I veckans avsnitt gästas podden av Ernesto Miranda. Vi pratar ner vinsten mot Degerfors och lägger ett extra fokus på världens bästa Karlsson. Vi pratar även om Lukas Johnssons avsked, Arkens gärde och att det är Uppsalas OS.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 27 Jul 2021 12:34:00 GMT

60. ”Det är lugnt”

NYTT AVSNITT!
För att inte deppa ihop totalt har veckans podd besök av Niklas Romar som går igenom varför vi inte ska skrika ”avgå Bäckis” än. Vi försöker ta oss igenom måndagens match, och ge en förklaring till varför det gått som det gått. Hur mår vi egentligen, och hur mår våra egna talangers kritiker?
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Thu, 22 Jul 2021 06:00:00 GMT

59. Silly season med Adrian von Heijne

NYTT AVSNITT!
Sirius första riktiga utlandsvärvning, tre spelare och en maskot in. Frågan är om Sirius någonsin haft en hetare silly season än vad sommarfönstret 2021 har varit. Vi gästas återigen av scouting- och analysansvarige Adrian von Heijne som går igenom spelarna vi värvat och svarar på alla våra frågor om Sirius övergångar och övergångsstrategi. Dessutom en diskussion om skalor, kandelabern på Stora Torget och Runki7.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 14 Jul 2021 10:00:00 GMT

58. En explosion av glädje

NYTT AVSNITT!
En förstärkt podd talar ut om den eufori som söndagens match var. Känslan att få uppleva fotboll på plats, på riktigt, och bevittna en tung vändning och tung trea. Tryggve Pederby gästar och berättar om sin upplevelse från huvudläktaren, Eskil om kurva öst och Viktor avlägger rapport från Arkens Gärde. Dessutom diskuterar vi saker att uppleva i Englands svar på Karlskrona och en kärleksförklaring till Acke.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 07 Jul 2021 08:00:00 GMT

57. Moses i hunddräkt

NYTT AVSNITT!
Landslagets EM-sorti, presentationen av maskoten Spurt och de uteblivna stjärnvärvningarna sätter tonen för poddens blåsvarta mående. Vi diskuterar hur illa matchen mot Mjällby kommer vara, både på spel och läktare. Dessutom diskuterar vi Mamby Koita, dyra U21-matchbiljetter och silly season. Glöm inte att swisha tifo-pengar till Vännerna på 123 53 47 331!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Thu, 01 Jul 2021 08:00:00 GMT

56. Med ordförande Ulrika Moström Ågren

NYTT AVSNITT!
Tre månader har Sirius ordförande Ulrika Moström Ågren hunnit sitta på sin nya post. I veckans avsnitt berättar hon om hur den tiden har varit, och om tiden framöver. Bland annat om vilka egenskaper som gjorde att hon blev vald, utmaningarna som finns och om det framtida damlaget. Dessutom en diskussion om supporterskap, VAR och södra Gottsunda.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 22 Jun 2021 09:00:00 GMT

Podden on tour 3/3 Intervju med Hannes Sveijer

I veckans tredje och sista avsnitt gästas podden av den talangfulle målvakten Hannes Sveijer. Om hur det var att förlänga sitt kontrakt till 2025, hur han ska bli ny förstemålvakt i Sirius och hans karriär i Sirius diskuteras. Dessutom går vi igenom familjen Sveijers släktträd, hur det var att bo i Luleås sportchefs villa och om eventuella samtal från Poyas U21-landslag.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Fri, 18 Jun 2021 16:15:08 GMT

Podden on tour 2/3 – Isak Bråholm om gemellaggio SIF-IKS

Sirius unga mittfältare Isak Bråholm berättar om hans säsong än så länge i Sandviken, hans kvaliteter och hans mål med karriären. Framförallt får vi en förklaring hur Sirius samarbetsklubb spelar, och hur det funkar att vara utlånad.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 16 Jun 2021 11:47:07 GMT

Podden on tour 1/3 En dag i Sandviken

Podden besökte Sandviken för att intervjua rödvästarnas unga tränare tillika sportchef Martin Falk. Vi diskuterar de två utlånade spelarna, och hur samarbetet klubbarna emellan fungerar. Dessutom värmer vi upp med Sandvikens supportrar och gästas av Mattias från SIF-podden för att prata upp den kommande matchen på Jernvallen, och om den heta rivaliteten mellan klubbarna i Gästrikland!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 15 Jun 2021 17:43:48 GMT

52. Daniel Bäckström, del 2/2

NYTT AVSNITT!

Den andra delen av mastodontavsnittet med Bäckström är nu ute. Här fortsätter samtalet om hur nära Keisuke Honda egentligen var Sirius och vad som egentligen händer i katakomberna under Studan.
Det här är den andra delen i intervjun med Daniel!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 07 Jun 2021 22:00:00 GMT

52. Daniel Bäckström, del 1/2

NYTT AVSNITT!

Vi har samtalat med Daniel Bäckström om allt som rör Sirius. Från korta hörnor till det nya hemliga Sirius. Hur ska Bäckström göra Sirius till en vinnande förening, och hur mycket potential finns det egentligen i klubben? Dessutom, pad thai eller kung pao?
Det här är den första av två delar i intervjun med Daniel!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 07 Jun 2021 08:30:00 GMT

51. ”Psycho Tim ska ner på Hampan”

I avsnitt 51 gästas vi av Sirius kapten Tim Björkström aka Psycho Tim. Vi pratar bland annat om hur vårsäsongen har varit, vilka ledare som finns i spelartruppen samt hur relationen är mellan Tim och Adam Hellborg.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Mon, 31 May 2021 09:19:00 GMT

50. ”Man måste förtjäna Sirius”

I veckans avsnitt gästas podden av Robin Landau där vi pratar om förlusten mot Östersund och om den var så usel som man först kände. Vi pratar även om Sirius första matcher åtta matcher i stort, om Niklas Thors nya klubbval och om ungdomarnas utveckling och ,möjligheter att nästa steg.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 26 May 2021 17:33:00 GMT

49. Profetiorna slår in

NYTT AVSNITT!
Drömmål eller slumpmål, var Sirius offensiv bra eller Göteborgs defensiv dålig och vad heter egentligen IFKs arena? Dagens avsnitt gästas av blåvita Joel Hedström som hjälper oss att besvara alla våra frågor. Utöver prat om matchen så går vi igenom Sirius hantering av spelare som lämnar och diskuterar vår nya provspelare.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Wed, 19 May 2021 09:00:00 GMT

48. Podda i affekt

NYTT AVSNITT!
Drygt 12 timmar efter att matchen mot Elfsborg tog slut så sitter podden i en ny lägenhet och försöker få ur sig känslorna man har efter andra raka förlusten. Åker vi ur? Ska man sitta ner i båten, och hur mycket 2020 luktar det? En diskussion om mörkande av startelvor och sjuk vidskeplighet hinns också med i veckans andra poddavsnitt!
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Thu, 13 May 2021 15:00:00 GMT

47, Losers Club

NYTT AVSNITT! #47

”Välkommen in i värmen, och dra åt helvete”. Veckans första poddavsnitt, med en Viktor tillbaka efter förra veckans frånvaro, säger vad han tycker om hammarbyare, och en uppgiven podd diskuterar helgens svidande förlust. Dessutom berättar podden hur man hanterar en förlust på bästa möjliga sätt, det provocerande slarvet och visar sin totala okunskap om Sirius kommande motståndare från Borås. Sist men inte minst så avslöjar Eskil och Viktor sina favoritklipp på internet.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 11 May 2021 09:00:00 GMT

46. Känslan att allt känns kanon med Oskar Bernövall

Podden gästas den här veckan av Oskar Bernövall, vi pratar ner matchen mot Kalmar och hur känsla är efter fyra matcher. Vi pratar också om akademin och den B-betonade matchen mot Västerås, att vi är helt sålda på Bäckström och att vad mycket bra som görs i och kring föreningen.
Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Tue, 04 May 2021 11:00:00 GMT

Relaterade poddar

Cookies

Cookies