Kreatin – Det mest forskade Kosttillskottet

Vad är kreatin?

Kreatin är ett ämne som har fått mycket uppmärksamhet inom kosttillskottsvärlden och idrottsprestationer. Det är faktiskt det mest forskade kosttillskottet på marknaden idag. Kreatin är en naturligt förekommande substans som finns i våra muskler och produceras även i levern, njurarna och bukspottkörteln. Det spelar en viktig roll i energiproduktionen, kreatin lagras i musklerna i form av kreatinfosfat och används snabbt under intensiv fysisk aktivitet, som till exempel explosiva styrkeövningar eller kortvariga sprintar.

creatine monohydrate
Hos Life hittar du Kreatin här

Varför du bör använda Kreatin

  • En av de mest kända fördelarna med att använda kreatintillskott är att det kan förbättra muskelstyrka och prestation under högintensiva träningspass. När du tar kreatintillskott ökar mängden kreatin i dina muskler, vilket kan hjälpa till att generera mer energi under intensiv träning
  • Forskning har visat att kreatintillskott kan öka muskelmassan. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer som vill öka sin muskelstorlek och styrka, som kroppsbyggare eller styrkelyftare.
  • Forskning har visat att kreatin kan förbättra kognitiv funktion och mental prestation.
  • Kreatin kan också vara fördelaktiga för personer som lider av neuromuskulära sjukdomar.
  • Kreatin ökar återhämtningsförmågan

Vi Rekommenderar

Kreatin

Holistic

299 SEK – 400g

Holistic Kreatin är ett kosttillskott som passar när du vill träna hårt. Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning, förutsatt att intaget uppgår till minst 3 gram per dag. Även lämplig för vegetarianer och veganer. 

Till Produkten

Life Sport Creatine

Life

249 SEK – 500g

Sport Nutrition Creatine består av 100 % rent kreatinmonohydrat. Kreatin i sin tur är uppbyggt av L-arginin, L-glycin och svaveladenosinmetionin som är viktiga aminosyror vid produktionen av lättillgängligt bränsle (ATP) för musklerna och som bidrar till ökad muskelstyrka.

Till Produkten

creGAAtine

Better you

399 SEK – 60 doser

CreGAAtine är en unik kreatinprodukt från Better You. Skapad för att ge ett bättre och snabbare upptag. CreGAAtine är cirka åtta gånger mer effektivt än andra kreatinprodukter som finns på marknaden. En förpackning innehåller 60 stycken dospåsar.

Till Produkten

Cookies

Cookies