Proteinpulver – För Återhämtning & Muskeluppbyggnad 

Vad är proteinpulver?

Proteinpulver är ett populärt kosttillskott som används av många människor, särskilt idrottare, gymmare och personer som vill öka sitt proteinintag. Det är ett pulverformigt koncentrat av protein som vanligtvis blandas med mjölk eller vatten för att konsumeras som en shake. Proteinpulver kan komma från olika källor, inklusive mjölk (vassleprotein), sojabönor, ärtor, ris och hampa. 

woman in white crew neck t-shirt holding red plastic cup with protein powder
Hos Life hittar du Proteinpulver

Varför du bör använda Proteinpulver

  • Muskeluppbyggnad och styrka: Proteinpulver är rikt på aminosyror, som är viktiga för muskeluppbyggnad och styrka genom att stimulera proteinsyntesen.

  • Återhämtning efter träning: Proteinpulver kan hjälpa till att snabbt återhämta musklerna efter träning genom att förse dem med de nödvändiga näringsämnena för reparation och återuppbyggnad.

  • Bekvämlighet och snabbtillgänglig proteinkälla: Proteinpulver är en enkel och bekväm lösning när du behöver snabbtillskott av protein, särskilt när du är på språng eller inte har tid att tillaga en proteinrik måltid.

  • Minskar muskelskador och främjar muskelreparation: Proteinpulver kan bidra till att minska muskelskador och främja snabbare muskelreparation efter intensiv träning, vilket kan hjälpa till att förhindra muskelförlust och främja muskeltillväxt.

  • Ökar mättnadskänslan och minskar aptiten för viktkontroll: Proteinpulver kan öka mättnadskänslan och minska aptiten, vilket kan vara fördelaktigt för att kontrollera kaloriintaget och stödja viktminskning eller viktkontroll.

Vi Rekommenderar

Vassleprotein Choklad

Holistic

379 SEK – 750g

Holistic Vassleproteinpulver är ett ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat. Vassleprotein anses vara den bästa proteinkällan, bland annat för att den har en balanserad profil av lättupptagliga aminosyror. Från kor på nordiska gårdar (Sverige, Norge, Finland) med krom och matsmältningsenzymer. Utan sötningsmedel.

Till Produkten

Sport Nutrition Whey Chocolate

Life

189 SEK – 800g

Sport Nutrition Whey innehåller mikrofiltrerat vassleproteinkoncentrat vilket ger dig maximalt med protein och minimalt med kolhydrater. Vassleprotein är en högkvalitativ proteinkälla som är rik på de grenade aminosyrorna (BCAA) L-leucin, L-isoleucin och L-valin som kroppen har lätt för att absorbera. Vassleprotein bidrar till att öka muskelmassan.

Till Produkten

Smoothie Protein

Better you

339 SEK – 620g

Smoothie Protein innehåller vassleprotein med låglaktoshalt som är helt naturell och utan smak. Perfekt till dig som vill göra smoothies utan bismak eller för dig som vill baka med extra protein. Smoothieproteinet är värmetåligt och fri från både socker och sötningsmedel.

Till Produkten

Vegetable Protein

Life

299 SEK – 1000g

Sport Vegetable Protein passar för dig som vill ha maximalt med protein men minimalt med kolhydrater och fett. Produkten innehåller inga tillsatta aromer eller sötningsmedel och löser sig lätt i valfri dryck. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Produkten är producerad i Norge.

Till Produkten

Cookies

Cookies