Senaste poddarna om Ishockey

Det som aldrig blivit sagt

Tanken är enkel: Tre stora hockeyprofiler i ett rum där ordet är fritt.
Här finns ingen agenda, inga övervakande presschefer, luriga journalister eller dömande lagkamrater. Här får de säga vad de verkligen känner om hockeykulturen, machoidealen, ungdomshetsen, mordhoten, spelproblemen och den psykiska hälsan. Här får de till sist berätta precis hur det egentligen är att vara i toppen av svensk elitishockey. Här får de säga allt det som aldrig blivit sagt.


”Det som aldrig blivit sagt” är en poddserie i fyra delar. Medverkar gör Nils Andersson, Jonathan Hedström och Oscar Alsenfelt.

Viaplay Hockey Podcast

Kanalens experter guidar dig genom det senaste inom hockeyns värld.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

SvenskaFans NHL-podcast

NHL-redaktionen på SvenskaFans.com diskuterar det senaste inom världens bästa hockeyliga.

Krysset Brinner

Skellefteå AIK-fokuserad hockeypodcast ur supportrarnas perspektiv

Rinkside

En hockeypodd om hockey i allmänhet och HockeyAllsvenskan i synnerhet. Med C Mores hockeyprofiler Lars Lindberg och Fredrik Söderström.

Ett nytt avsnitt släpps varje fredag.

Ansvarig utgivare: Erik Westberg


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Femtefemman

Välkommen till Femtefemman, en podcast med fokus på svensk hockey, som görs i samarbete med Betsson. Varje vecka vecka snackar panelen högt, lågt, vitt och brett om de hetaste samtalsämnena i hockeysverige, och ibland blir det också små utstick i Europa eller över Atlanten, eller kanske till någon anmärkningsvärd prestation i de lägre divisionerna. Ibland dyker det också upp längre intervjuer med hockeyprofiler från vårt avlånga land. Åsikter? Hör av er på Twitter via @femtefemman. Podden produceras av contentbyrån Med Vän i samarbete med SMT Radio.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Veckans NHL

Världens nördigaste NHL-podd. På svenska.

Släpp Sargen

Humorprofilen Niclas Norlindh och hockeyproffset Robin Figren dissekerar heta och intressanta frågor kring världens bästa sport. Det bjuds på härliga anekdoter, oslagbara minnen, sköna avslöjanden, skarpa åsikter – och dessutom superspännande gäster. Vi fokuserar mer på vassa historier än SHL:s nuvarande corsi-tabell – och diskuterar hockey på ett underhållande och lättsamt sätt.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Cookies

Cookies