Senaste poddarna om Övriga Sporter

Brunkarligan, podden som handlar om fotboll i de lägre divisionerna!

För ett tag sedan fick vi ett gött snack med kaptenen Mikael Jansson.
Jag lovar er att de är en riktigt intressant halvtimme.

Viva La Liga! – en podd om spansk fotboll

Säsongen summeras, lag för lag, i ett maratonavsnitt som tar oss igenom hela det inte alls avlånga landet Spanien.
Makoto tar med sig Marcelo Fernandez på resan, där vi på den krokiga vägen från Galicien till Andalusien stannar till hos både Marcus Bring i Barcelona och Filip Björne i Madrid.

Tidsangivelser:
1:55 – Celta Vigo
9:40 – Alavés
17:38 – Athletic Club
23:40 – Real Sociedad
28:42 – Eibar
32:44 – Huesca
36:02 – Valladolid
39:37 – Barcelona
1:00:38 – Espanyol
1:04:05 – Girona
1:09:10 – Real Madrid
1:23:08 – Atlético Madrid
1:31:29 – Getafe
1:40:40 – Rayo Vallecano
1:50:30 – Leganés
1:57:04 – Villarreal
2:00:28 – Levante
2:03:09 – Valencia
2:09:22 – Sevilla
2:16:48 – Real Betis

Allt Om Esport

Allt Om Esport produceras av Fragbite i samarbete med Dagens Media. Varför en media-podd om esport? Esport är på alla Svenska annonsörers läppar, det är här man når ”the unreachables” – men den ständiga frågan är: Vad är egentligen esport och hur gör man för att aktivera sig mot målgruppen? Esporten är idag en av världens största sporter med ett estimat på över 1 miljard dollar i omsättning under 2019. Det är en bransch som bubblar som aldrig förr där fler sponsorer och annonsörer väljer att aktivera sig inom denna kategori. Podden har ett utbildande syfte där vi med intressanta gäster lyfter hela esportens eco systemet och inspirerar annonsörer/intressenter med engagerande business innehåll. Programledare är ingen mindre än Daniel Pereaux, som utanför poddandet är VD för esportsbolaget Fragbite AB. Vilka är alla möjliga kanaler man kan aktivera? Hur ser målgruppen ut? Vad säger framgångsrika marknadschefer om sina esportserfarenheter? Vilket värde skapar aktören för annonsören och målgruppen? Välkomna in till denna spännande värld!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Esport med Heaton & Potti

Emil ”HeatoN” Christensen djupdyker i veckans esport tillsammans med Tommy ”Potti” Ingemarsson.

Esport-podden

Esport-podden är en podcast där vi träffar några av världens mest kända esport-profiler. Syftet är att verkligen gå på djupet och därför särskillja sig från vanliga intervju-poddar genom att få fram saker som tidigare aldrig nått allmänhetens öron.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

En Podd Om E-sport

En podd om e-sport är precis som det låter. Kappa Bar i samarbete med Dr Pepper och Fragbite snackar med nya gäster varje vecka om en eller flera e-sporter med fokus på den svenska scenen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Sportstudion

Sportstudion är en aktuell podcast om de absolut hetaste snackisarna inom idrottens värld. Varje vecka bjuder Claes Åkeson och Ricard Norman på både skarpa analyser, komiska betraktelser och hårda frågor till aktuella gäster. Detta är en talkshow om sport, där ingen går säker.

51% Fotboll

En podd om Allsvenskan med Månsson och Laul

AVKAST – handbollspodden

Avkast går igenom de största snackisarna från handbollsvärlden tillsammans med gästerexperter som Charlie Sjöstrand, Josef Pujol och Emil Berggren. Programledare är Christian Albinsson och Emil Schälin.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Cookies

Cookies